RETOUR-SERVICE!

Garantie en Retour Aanmelden

Neem contact met ons op. U mag uw bestelling binnen 14 dagen retourneren, geen probleem!

Bent u niet helemaal tevreden met uw product, dan kunt u het mits ongebruikt en ongeopend retour zenden.
Is uw bestelling incompleet of is er iets stuk, neem dan vooral contact op met de klantenservice.

Uw retour kan geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

T.a.v. Beauty Concept.

Parkstraat 5 Bus 8
3900, Pelt
België

1. RETOURNEREN

Geef uw postcode & trackingnr. (track & trace nummer) en email adres van uw orderbevestiging in. U vindt uw trackingnr. in de track & trace e-mail, die u heeft ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Na akkoord ontvangt u een mail met instructies voor uw retour.

2. RETOUR

Print het retourformulier en voeg deze in de verzenddoos. Zorg ervoor dat u uw retourzending voldoende frankeert.

3. VERZENDEN

Geef uw retourzending af bij een afgifte punt bij u in de buurt. Bij afgifte ontvangt u een verzendbewijs. Bewaar dit bewijs tot u van ons een bevestiging krijgt dat uw retourzending is ontvangen.

4. GELD TERUG

Na ontvangst van uw retourzending wordt het aankoopbedrag, binnen 7 dagen na retourmelding op uw rekening teruggestort. Wanneer u alle artikelen uit uw bestelling retourneert, ontvang u ook de bezorgkosten terug.

Meer over onze retourservice

Zichttermijn & retourregels

U heeft het recht, zonder opgaaf van reden, om een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen de termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden.

Het herroepingstermijn verloopt na 14 dagen nadat u het artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen, die apart worden geleverd, begint het herroepingsrecht op de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.

U kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door:

Het artikel opgeven voor retour via de website. Na aanmelding van uw retourservice heeft u nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk terug te zenden.

Wanneer nemen wij het artikel van u terug:

Wanneer het artikel compleet is
Wanneer het artikel onbeschadigd is - en voor zover redelijkerwijs - mogelijk in de originele verpakking.
Wanneer het product ongeopend en ongebruikt is.
Voor de eventuele waardevermindering omdat u het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan u in de winkel zou doen, mag ik u aansprakelijk stellen.
Sommige producten vallen onder de uitzondering en komen niet in aanmerking voor retour.

Een cadeaukaart/waardebon kunt u niet retourneren.
Heeft u uw bestelling vooraf betaald, en is door het retour verwerken een tegoed ontstaan, dan storten wij dit zo snel mogelijk op uw rekening. Binnen 2 werkdagen na het verwerken van uw retourzending en uiterlijk binnen 14 dagen.