NANO LASH @ EYELASH SERUM

08-05-2021

ÉÉN STAP VERWIJDERD

VAN DE PERFECT WIMPERS!

MET NANOLASH - EYELASH SERUM 

De nummer 1 onder serums:

Nanolash is altijd een goede keuze.
Of het nu gaat om, de dunne en delicate wimpers die te veel uitvallen of de wimpers die beschadigd zijn tijdens de procedure van het aanbrengen van valse wimpers of het verstrijken van de tijd waardoor ze vitaliteit verloren zijn. Het is een professioneel product dat wimpers versterkt en verfraait, ongeacht de oorzaak van hun slechte conditie.
Nanolash is het beste serum om de wimper groei te stimuleren. Het versterkt, verzorgt en verfraait snel, is duurzaam en geef zichtbaar resultaat. Bestel en zie hoe mooi je wimpers kunnen worden.
Nanolash wimper serum is een professioneel wimper groei-versnellend product. Het verlengt, verdonkert en verdikt, voor een intensiverend volume. Voeg het toe aan je dagelijks schoonheidsritueel en geniet van sensationele wimpers zonder valse extensions.

Voordelen Nanolash:

- Nauwkeurig geselecteerde voedingsstoffen

- Een ergonomische applicator die het gebruik vergemakkelijkt

- Volledige verzorging van de wimpers, vanaf de wortel tot aan de uiteinden

- Snelle manier om je wimpers te verlenging en extra volume te geven

Maximaal volume:

Langere, dikkere, dichtere en sterkere wimpers
Het is mogelijk dankzij Nanolash - het best-gecertificeerde wimper groei serum dat zelfs de kleinste haartjes conditioneert en verfraait.
Nanolash verbetert het uiterlijk van de wimpers op een veelomvattende manier. 15 dagen zijn voldoende om de wimpers sterker, dikker, elastischer en vol glans te maken. Bij regelmatig gebruik van het serum worden de wimpers tijdens de eerste weken van de behandeling donkerder, langer en voller - de wimper lijn is perfect gedefinieerd. Ze krijgen een delicate bescherming en vallen niet meer uit terwijl hun natuurlijke groeicyclus sneller wordt. Alleen Nanolash Serum biedt wimpers zoveel voordelen.
Ideale samenstelling:
Geef je wimpers de best mogelijke zorg. Nanolash Serum is een samenstelling van stoffen van de hoogste kwaliteit, die samen komen om het wow-effect te creëren. De maximale effectiviteit en duurzaamheid is het resultaat van een perfect ontworpen recept.
Voor de juiste wimper groei is regelmaat, belangrijk maar niet zaligmakend. De geschikte ingrediënten zijn tevens zo belangrijk. U vindt de beste en perfect passende stoffen in Nanolash. Het is een wimper serum dat de regel volgt: het is niet de hoeveelheid die belangrijk is, maar de kwaliteit. Dat is de reden waarom de samenstelling van Nanolash minimalistisch is. Tegelijkertijd geeft het een maximale hoeveelheid voordelen. Al deze componenten zijn erop gericht om de wimpers op een zo effectieve en delicate manier te beïnvloeden.
Nanolash versnelt de zweefgroei en verfraait de wimpers door de wortels van elk haar te beïnvloeden - het gaat om zweep problemen bij de bron.
Mooie wimpers komen niet zomaar uit het niets. Hun leven begint en eindigt in delicate wortels, die professionele zorg vereisen. Nanolash absorbeert zich volledig in de huid van oogleden en bereikt de plaats waar andere serums falen. Het versnelt het werk van de wortels en stimuleert een snellere groei van wimpers in de anagene fase. Door de precieuze, dunne applicator kan het vloeibare serum zich verspreiden over de wimper lijn, waardoor het gemakkelijk de wortels bereikt.
Toepassing makkelijker dan ooit:
Nanolash bewijst dat een dagelijkse wimper verzorging niet vermoeiend hoeft te zijn. Het enige dat u nodig heeft, is een goed samengesteld serum met een snel absorberende formule en een comfortabele applicator. Nanolash heeft dit allemaal, dus je bent slechts een paar stappen verwijderd van verbluffende wimpers.


Indicaties:

- Om de groei van wimpers te versnellen

- Om de kleur van de wimpers te intensiveren

- Voor dunne, broze, korte en zwakke wimpers, die overtollig uitvallen, die niet groeien of onmogelijk te definiëren zijn met mascara

- Voor gevoelige ogen

- Voor vrouwen

- Voor mannen


Contra-indicaties:

- Nauwkeurig geselecteerde voedingsstoffen

- Een ergonomische applicator die het gebruik vergemakkelijkt

- Volledige verzorging van de wimpers, vanaf de wortel tot aan de uiteinden

Ingrediënten:

Aqua, Trifluormethyl Dechloor Ethylprostenolamide, Euphrasia Officinalis Extract, Natriumchloride, Alcohol Denat en Benzalkoniumchloride.

Let op: deze ingrediëntenlijst kan afwijken van de ingrediëntenlijst op het product. Kijk voor de meest recente ingrediëntenlijst op de productverpakking.

Gebruiksaanwijzing:

- Verwijder je make-up zoals gewoonlijk.

- Neem wat serum op met een dunne borstel.

- Breng het serum aan op de bovenste wimper lijn.

- Verspreid het op de basis van de onderste wimpers.

- Herhaal dit voor het andere oog.

- Wacht een paar seconden op de absorptie.

Kenmerken:

Merk Nanolash
Categorie Wimpers 
Prijs 38,95
Gewicht 30 gr 
Inhoud 3ml

Let op: 

Minderjarigen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen en mensen die een chemokuur of radiotherapie ondergaan worden afgeraden om het wimperserum te gebruiken.