BLOG

Hieronder kunt u een aantal artikelen lezen omtrent de laatste trends in skin & body care. Opzoek naar tips, nieuws of acties? U vindt het hier allemaal! 

Illuxion

Van de maand september tot en met november 2021 is deze behandeling in prijs verlaagd. I.p.v. EUR. 125,- nu EUR. 90,- per sessie.

Nanolash is altijd een goede keuze.
Of het nu gaat om, de dunne en delicate wimpers die te veel uitvallen of de wimpers die beschadigd zijn tijdens de procedure van het aanbrengen van valse wimpers of het verstrijken van de tijd waardoor ze vitaliteit verloren zijn. Het is een professioneel product dat wimpers versterkt en verfraait, ongeacht de...

Geniet van 20% korting op alle producten van MARC INBANE met gebruik van de promotiecode:

De Award-winning MARC INBANE spray voor hem & haar. Bruin zonder zon was nog nooit zo makkelijk! De tanning spray is eenvoudig aan te brengen met de Glove en Brush of met Le Triplet Black en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid tot wel 5 dagen lang!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor het laatste Beauty Concept nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. Beauty Concept gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy statement.